10 Nov En ny dag i Trump land. 

Nyvaken ser jag på nyheterna här i New York. Landet men även världen är i chock. Personligen var jag så naiv så jag verkligen inte trodde det skulle hända. Men det gjorde det. På instagram och här i USA är många rädda samtidigt som vi alla såg ju hur nära det stod emellan dom. Folket har talat och det är ännu mer skrämmande än Trump själv tycker jag.

Dagen efter valet var den dag jag bestämde mig för att börja blogga igen. Den dagen jag vägrade låta en kvinna som hatar mig skrämma mig till tystnad. Som mina barn alltid sagt ” Vi måste kämpa för det goda mamma. Vi får inte ge efter för ondska och hat.” Och dom har så rätt. Och det är också nu, med Trump som ledare över en av världens mäktigaste länder och med en befolkning som valt honom, måste vi stå förenade i kärlek och fred och hålla om varandra. Att stå fast vid det goda.

Igår vandrade jag med min mor och vår väninna Renee genom Harlem arm i arm. På vägen möter oss en lång stor svart man. När han ser oss lägger han handen på sitt hjärta och bugar. Vi ler tillbaka. Vi måste hålla ihop. Vart i världen vi än är.

Namaste!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.