12 Nov Tack för den här gången New York

New York gav oss ett ännu strålande höstväder innan jag och Pernilla begav oss iväg till flygplatsen. Lång frukost i solen och sedan en promenad genom parken till vår väninna Jennifer som äger företaget Bag it all. Bröllops yra överallt och kärlekspar som vandrade hand i hand. Vi passerade nog den snyggaste Harley Davidsson jag sett vad symboliserar inte USA om just en HD. När planet lyfter ser jag ut över området runt Newarks flygplats och tackar för ännu en härlig tid i en av mina favorit städer. Och till min och min medpassagerares stora förtjusning flyger vi över ett upplyst Manhattan. Så jag verkligen fick säga hej då ordentligt. Om det är någon stad man önskar att flyga in eller ut över så är det New York. TACKSAM!!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.