01 Dec En bok värd att köpa. 

Jag tycker alla borde läs Maria Nystedts bok ” Att leva med långtidssjuka barn-det blir barn ändå. Den ger förståelse för hur det är att leva i ensådan här situation. Och den ger ett enormt stöd för dom som har barn med kronisk sjukdom. Hennes språk är vackert och omhändertagande. 

Jag kan inte end hur mycket jag än försöker förstå hur Maria och Magnus har det i detta liv som gärna beter sig som i en berg och dalbanan. Men boken får mig stt komma nära deras kamp, deras glädje ämnen och deras kärlek som familj. Och hur de trots allt försöker leva att normalt liv och vårda varandra som man och hustru. 

Det är för mig obegripligt att denna bok inte finns på varenda vårdavdelning med barn. Om ni har ett sådant yrke eller jobbar i vården på något sätt, läs den så förstår ni vad jag menar. Finns på Lava förlag.

 Namaste Malin 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.