05 Dec En stund för mig själv.

Måndagar är heliga för en artist familj. Den dagen vi oftast är lediga så jag har alltid varit mån om att den ska fortsätta så. Idag är det en stund på morgonen med läsning. En bok som jag läser igen. En ny jord av Eckhart Tolle 

Så mysigt att sitta på ett kaffe med julmusik i bakgrunden, dagens enda americano och min Bodhi som sällskap. 

Den har varit en fin helg med tid förcreflection på vad kärlek är. Innerligt tacksam för att jag har gått uppleva nya former av den. Till mig själv och andra. Och det slutar alltid med en innerlig känsla av frid inom mig när jag förstår att den inre resan är ett måste för att få uppleva sann kärlek. Det andra är bara kickar för att ta oss hur tristess, inre sorg och bort från längtan. 

Nyttig läxa… svårt men nödvändigt för att bli sant lycklig. ” Vad kan jag förändra… i mig?” 

Dags för att återvända till boken nu hörni. Ha en fin måndag vart ni än är o världen. 

Namaste! 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.