09 Dec Så kommer äntligen orden igen..

Jag har haft två månader av varsamt öppnande av mitt hjärta. Någon har kommit in i mitt liv. Stilla öppnade jag dörren först bara på glänt för att varsamt se vad och vem som stod där. 

Jag har haft tre fantastiska år här på ön. Och inte riktigt känt mig redo… eller rättare sagt universum har krävt av mig att jobba med mig själv först. Så när jag under augusti och september månad verkligen gjorde allt för att förstå och läka något mönster jag så tydligt haft i mina relationer. Och jag slutligen hittade kärnan och drog ut den utan ”bedövning” tog det bara en vecka in i oktober som någon jag aldrig träffat tidigare gläntade vid min dörr. Men också jag var annorlunda. Jag förstod att det inte bara handlar om att finna någon annan än vad du tidigare hittat. Utan snarare att bli någon annan än du var för att då attrahera något annat än du tidigare alltid dragit till dig. Och faktum var, jag letade inte. 


I detta läkande har orden fattats mig. Jag har fokuserar på min inre resa men också på mötet. Men nu, idag vaknade jag i ett nytt kapitel av mitt liv och ljuset genom fönstret är annorlunda än förut. 

Så vackra själ som läser detta, tro mig. Det är genom din egna förändring, ditt egna läkande och dina egna val som förändringen sker utanför dig. Du ansvarar bara över ditt eget universum. Och stjärnorna runt dig byter plats på din vintergata utifrån solen i ditt hjärta och dess ljus men också sin dragningskraft. 

Allt hänger ihop. Men du är skaparen. Coolt va?? 😉 

PS: Nej kära journalister. Gör er inte besväret. 😉 Det här är bara för mina läsare här. 

Namaste, Malin 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.