08 jan Första surfdagen för deltagarna.

Medan solen tog sig över trädtopparna vandrade vi bort till Carmen beach för deltagarnas första surflektion med Richard Guy och hans son Elijah. Det är en skön blandning tjejer med syskon, mor och dotter och även de som reser helt själv. Richard mötte upp oss några minuter sen men det hade han redan textat mig om så vi var beredda. Det första han och Elijah säger är ” Did you ladies see the rainbow this morning?? Awesome!!” Och surfar lever verkligen by the moment och i ett med naturens magi. 

Vattenflaskor och handdukar i våra väskor tillsammans med flipflop i en hög på stranden. 

Richard går igenom detaljerna noggrant. Han har surfat i över 25 år och är otroligt duktig där ute i vatten. Jag blir lika fascinerad varenda gång jag lyssnar på honom. Han har inte bråttom ut första gången och vill att man ska känna sig förbered. 


 Han är en 52 år snygg surfare med massor av erfarenhet där ute i vattnet så det är inte svårt för både tjejer och killar att tycka att han är rätt cool. 

Hans son Elijah är absolut en av dom bästa surfarna här. Han är väldigt ödmjuk och vänlig. Han var så tålmodig med alla tjejerna ute i vattnet och peppade dom att försöka igen och igen. 

Det blev mycket träning på stranden och sedan begav vi oss ut i vattnet. Då lämnade jag mobilen i Richards bil. Hade liksom inte tid att ta kort då. Jag ville ju surfa!! Dessutom måste ju tjejerna få ha sin första surfdag utan att fastna på bild. 😉 

Hoppas ni alla haft en fin dag där hemma i Sverige. Vi surfar på här i Costa Rica. 

Namaste! Malin 

PS: Skickar med en bild ifrån middagen igår. Idag sa en av deltagarna, ” Maten är så vacker och ren så jag nästan vill be bordsbön.” 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.