20 maj En hälsosam livsstil…

…kräver att man får tänka om. Det som förut gått på rutin när man går och handlar måste läras om. Och smaker, dofter lockar från det du tidigare älskat men nu vill undvika. 

Sedan jag såg programmet ” Forks over knives” på Netflix berördes jag starkt av vad forskningen visat om hur mjölkprodukter och animaliska produkter påverkar vår kropp. Steg för steg började jag ändra min redan hälsosamma kost till vegan. Visst det händer att jag om jag blir bjuden att smaka en tugga av någon smarrig gräddtårta som ett födelsedags barn bakat själv att jag äter den tuggan. Så upp till någon 5 % kan det bli ibland men annars håller jag fast vid vegan. 

Men även jag får kämpa med mitt gamla tänk när jag går och handlar. Men sakta så blir det lättare och lättare. Det är nästa att det är ännu lättare att vara vegan än vegetarian. För det är mer konkret och då enkelt. Jag försök också hålla mig ifrån halvfabrikat och tillsatser men jag har vissa saker hemma som gör vegan livet lite roligare. Som dom här två jag hittade idag på Ica. Tång kaviar och bön pastej. ??

Nä nu ska jag äta!! Ha en skön lördag alla! 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.