13 jun Creating stars

Möjligheterna att älska och leva fullt ut är alltid där ute. Frågan är om du är redo att klättra staket eller gå nya vägar för att nå dem. Men kanske är du den typen av person som inte gillar att förändras. Dina vanor har skapat ett liv som är bekvämt för dig. Jag lovar att det är ok också. Du behöver inte vara som oss som hänger ut över balkongen för att få en glimt av solen. Jag vill bara inte att du ligger i sängen en dag och inser att du bara har några månader kvar att leva och ångra att du inte älskade eller levde helt. Att livet bara fortsatte att rulla på. Sova, arbeta, äta, upprepa. Och sen dör du. Du kan fylla så många minuter av din dag med passion. Och jag pratar inte om sex nu. Passion som en krydda i livet. Passion gör så att dina celler andas och ditt hjärta slår extra slag. Slösa inte bort dessa minuter för att du har rutiner. Använd dem för att få lite magi i ditt vanliga liv. Anstränga sig! Så när du dör en dag gör du det med ett leende över ditt ansikte för vad du gjorde för de ögonblicken av kärlek, passion och att vara levande. Texta din älskling nu, och säg att hon är fantastisk !! Ta tag i dina makes rumpa när han passerar dig i köket. Älska på morgonen, köp en blomma, äta ute eftersom det är tisdag. Gör ett försök att nå solen i ditt liv. Du skapar stjärnorna av passion i din himmel. Och den dag du dör kommer du långsamt somna med ett leende över ditt ansikte medan du räknar dem. En dagbok för en zigenare själ. #eordsbymalin #makeaneffort #reachthesun #createstars 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.