15 jun Daniel

Han står där i hans hörn varje dag. Pratar med oss ​​alla och ger oss ett leende. Ibland ignorerar människor honom. Ibland ber de honom att hjälpa dem med sina väskor. Varje dag frågar han mig ”När kommer din dotter (@loveangeliataylor) tillbaka? Är din son här nu (@christopherbtaylor)” för att han vet att de har en farfar i Ghana. Eller ”var är din hund?” Min afrikanska hund. Jag tror att han saknar sitt hemland … Människorna i Catalina är inte det vackra folket med de snygga kläderna. Det är de som säljer tidningar vid dörren till marknaden, bageriets personal som börjar gå med brödet till cafeteriorna vid 6.30 på morgonen m, de människor som städar våra gator när vi fortfarande sover, zigenar barnen som alltid  går tillsammans, de gamla damerna som föddes här för många år sedan. Vi är bara besökare. Människorna av det populära Santa Catalina är de vardagliga människor som ingen märker. Om du kommer hit, ge den här killen ett leende, för att han aldrig har frågat mig om mynt eller pengar. Trots att jag vet att han står vid parkeringsmaskinen av en anledning så försöker den här killen varje dag ge dig ett leende först, inte din hand för dina pengar. Och om du ber honom att jobba för dig en dag säger han ja. Han är speciell. Pratar mycket för sig själv men mestadels för att människor som inte kommer härifrån ignorerar honom när han försöker vara social. Han ser lite ledsen ut, men han ger aldrig upp. Jag har aldrig sett det iallafall. Han är en av de människor som får mig att känna mig som hemma när jag hoppar ut ur taxin, tillbaka från en resa någonstans. Ägaren @ pitximeritxell av @elaquanauta ger honom varje dag sitt leende, som hon gjorde alldeles nyss. ? Ibland är DET viktigare än pengar för tiggarna, även om vissa inte skulle hålla med. Att bli sedd. ?? Att ”betala” med ett leende. Förresten … Hans namn är Daniel och kommer från Nigeria. Och han frågade mig nu igen ”Är din son här nu.” Han kommer snart snart Daniel. Dagbok av en Gypset själ #wordsbymalin #aroomwithaview

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.