26 jun Ingen buss

När jag kommer till Ferrol vid 15.00 visar det sig att det inte går någon buss från just denna busstation. Jag måste ner till Ferrol city så jag tar min rullväska och börjar gå. En taxi stannar och frågar om han ska köra mig men jag vill se Ferrol den lilla stund jag är här så jag går gärna svarar jag. Han skakar på huvudet. Väl nere frågar jag typ alla men den enda bussen som går på en söndag till Cedeira dit jag ska och surfa går: 21.00. Skit också! Nåväl… 

Jag sätter mig på ett café och äter lunch och textar med Sam på surfakademin hur vi ska göra.  Vi kommer fram till att det bästa är att ringa en taxi. Han ringer Sergio som kommer och hämtar mig om 40 minuter. Jag tar en spansks tortilla och en sallad. 

När Sergio dyker upp rör vi oss norr ut mot den meta dramatiska kusten. Genom de 30 minuter vi åker blir det bara vackrare och vackrare. Det påminner mycket om Sverige. Eller mer Norge faktiskt med de höga kusterna som stupar ner i Atlanten. När jag kommer till surfhuset släpper han av mig vid fel hus. Så jag får ringa runt lite för Sam är ute och surfar. Tillslut får jag rätt adress vilket bara är några hus längre upp. Allt är stilla. Surfbrädorna avslöjar att jag är på rätt plats. Äntligen framme! 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.