07 jul Lagen om att ge

Sitter på ett av mina favorit caféer här i Palma och läser ur Deepak Chopras bok. Jag är verkligen helt kär i boken. Den är tunn och så lättförståelig. Idag läser jag om del 2: Lagen om att ge. Som titel står det ” Genom vår vilja att ge det vi söker, håller vi universums överflöd cirkulerande i våra liv.” Och jag tänker ” Amen på den! ” 

Tillsammans med bilder ifrån min och Pablos kväll vid havet igår efter hans arbetsdag lägger jag nu upp ord jag fann på herr Chopras hemsida. Jag vet ärligt talat inte hur många gånger jag tackar just nu för små och stora ögonblick som händer i mitt liv så jag vet att det funkar. 

Detta står på Chopras sida

Jag kommer att införa lagen om att ge och att ta få  genom att göra ett åtagande att vidta följande steg:

 1. Varhelst jag går, och vem jag än stöter på, kommer jag att ge dem en gåva. Gåvan kan vara en komplimang, en blomma eller en bön. Idag kommer jag att ge någonting till alla jag kommer i kontakt med, och med detta börjar jag processen med att cirkulera glädje, rikedom och välstånd i mitt liv och i andras liv. 


2. Idag får jag tacksamt alla de gåvor som livet har att erbjuda mig. Jag kommer att få naturens gåvor: solljus, ljudet av fågelsång, vårduschar eller den första snö på vintern. Jag kommer också att vara öppen för att ta emot från andra, oavsett om det är i form av en materiell gåvor, pengar, komplimanger eller en bön.


3. Jag kommer att göra ett åtagande att behålla välståndet som cirkulerar i mitt liv genom att ge och ta emot livets mest värdefulla gåvor: vård av omsorg, tillgivenhet, uppskattning och kärlek. Varje gång jag träffar någon, vill jag tyst önska dem glädje, glädje och skratt.
Så med med dessa tankar lämnar jag er denna förmiddag och hoppas vi ses imorgon igen. Kram Malin 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.