09 jul En gåva

Min älskade jobbar lång dar på Harley Davidson Mallorca och har svårt att komma iväg på hans kvinnas resor eller på någon semester. Så igår bad jag honom om 24 timmar av hans tid. Jag hade förberett allt. Så vi åt middag hos finaste vännerna Patric och Sarah. Pablo var lyrisk när vi åkte från deras hem. ” Vilken familj!! ” Fullmånen lyste stark när vi begav oss hemåt efter en magisk kväll. I byn hade dom den årliga tävlingen i trummor. Helt fantastiskt att se de olika lagen spela mot varandra. Vi satte uppe på torget till 01.30 och njöt av musiken och lekfullheten. 

Jag hade bokat rum på ett hotel i byn nära våra vänner och eftersom vi båda hellre lägger pengar på mat än på ett lyxigt rum var detta perfekt. För rummet var stort men enkelt och maten har under söndagen varit super på hotellets restaurang och vi hängde vid poolen några timmar. Nu sover Pablo siesta och jag bloggar. 

Tidigare idag besökte vi självklart kyrkan och lyckligtvis var det idag välsignelse av förare och deras bilar utanför kyrkan. (Ja, egentligen är det imorgon som det är Saint Christophers dag då man välsignar bilar och resande här i Palma.  ) Och eftersom Pablo älskar gamla bilar gick han runt som ett barn i godis butik. 

När välsignelsen var klar bad jag Pablo be prästen om en sak, att välsigna Pablo som både kör en gammal cool Mercedes och en super snabb Honda och Harley båge. Pablo tittade på mig och sa ” Du skojar???” Jag tittade på honom med de mest ödmjuka ögon jag kunde och helt plötsligt kom den enda hela meningen jag någonsin sagt på spanska till Pablo. ” Es muy importante para mí. ” ( Det är väldigt viktigt för mig.) Och Pablo översatte såklart. Prästen bad Pablo hämta bilen och sedan skvätte han vigvatten både på bilen och på honom. Jag var äntligen nöjd. By the way, min som Christopher heter just det pga av helgonet Christopher, Kristus bäraren. 

Sakta har nu söndagen börjat närma sig sitt slut och min älskade är helt avstressad och lugn. Jag känner att mina gåvor till honom idag hat varit utan baktanke och enbart i kärlek så min test på villkorslös kärlek är avklarad. Nu ska jag gå iväg och träffa min yngsta syster som är på besök. 

Kram på er. 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.