11 jul En nära vän 

Jag har bett min väninna Rosa Santandreu Olmo som är född här på Mallorca att gäst blogga ibland och berätta korta historier om Mallorca. Jag älskar hennes bilder med poetiska texter på instagram och kommer lägga henne under arbetsnamnet ” Postcards from Mallorca. Jag kommer lägga upp hennes texter på spanska och med engelsk översättning. Hoppas ni kommer tycka om det. Jag ÄLSKAR det. 

Rosa är jazz sångerska och väldigt ofta anlitad till hotellen här på ön. Hon jobbar extra som städerska när säsongen är över och har fem hundar som hon har tagit under sitt beskydd. Hon har ett hjärta av guld och är en underbar vän. Kram Malin


Portixol. Antiguo suburbio de Palma

Y puerto pesquero puesto de moda otra vez para residentes y turistas. 16km de paseo marítimo.

Portixol. Old suburb of Palma

And the fishing port is again popular for residents and tourists. 16km of promenade.


Veo la calma del pescador contemplando desde las rocas barcos de turistas. Mientras, el mar se deshace en colores y la vida en Mallorca tan sólo es una dulce canción húmeda en los atardeceres del verano.

I see the calm of the fisherman watching the touristboats from the rocks. Meanwhile, the sea melts in colors and life in Mallorca is only a sweet song damp in the summer sunsets.

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.