23 jul Bär mig…älskade fullmåne

Jag minns när jag höll mitt Amazonit halsband första gången i min hand. Jag har alltid trott på stenars kraft och amazoniten hjälper dig att gå din egen väg. Jag ville inte vara rädd längre. Jag ville våga lyssna på mitt hjärtas röst och gå den väg jag kände var ämnad för mig. Jag höll det i min hand och viskade, ” bär mig… bär mig när jag inte orkar tro på mig själv. Lyft mig högt och håll om mig.” Jag döpte halsbandet till Purnima, efter den nunna som varit min mentor på en kurs i Indien. Hon stöttade mig så starkt genom alla frågor runt min mening i livet. Purnima betyder fullmåne. Fler av mina yogasmycken finner du på min dotters Loves hemsida ” Love from Sthlm. Tillsammans skapar vi de yoga malas vi har idag. Fast det är hon som gör själva skapandet. Jag känner och tänker mest, och hon förverkligar. Hon är även den som gjort min fina hemsida.

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.