23 jul Det är därför jag gör yoga

En ny yoga vecka börjar och nu är det på Masesgården hälsohem. En vän till mig skrev till igår och sa: ”Jag skulle aldrig ha styrkan att jobba så hårt för det bästa hos människor som du gör. Att varje dag ge andra skäl till att välja det goda.” Jag har fyra fantastiska barn, och för att skydda dem mot skada måste jag tro att vi alla kan förändras. Att förändras till att vara bra. Jag antar att jag är dum nog att tro att vårt syfte i livet är att så frö av kärlek. Och när de når jorden och vatten, växer det skönhet runt omkring oss. Jorden är inte alltid den bästa för att lyckas. Det finns inte alltid tillröckligt med vatten men jag tycker att det är viktigt att vi försöker. Att vi tror. Att arbeta hårt för det bästa hos människor. Och inuti oss alla, jobba för skönheten i oss. Att acceptera det goda. En bra fråga att ställa sig själv i de beslut vi fattar är ”Vad skulle kärleken göra nu?” Eller ”Gör detta det vackert eller inte?”. 

Det är därför jag gör yoga. Yoga är inte tusen asanas (de olika ställningarna). Asanas är bara verktyg för att komma till meditation. Meditation är ett verktyg för att nå tystnad. Tystnaden är ett verktyg för att nå det goda inom oss och förstöra det dåliga egot. Så när vi öppnar våra ögon igen. Väljer vi det goda i våra liv. Och att göra gott. Det är yoga för mig. Namaste Malin 

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.