08 aug Hemma igen på ön


Hemma igen och värmen slog till mot oss redan på flygplatsen så fort vi klev av planet. Jo det kanske inte är så konstigt när du landar på en ö i Medelhavet men nu pratar vi om att klockan var 21.00 och vi var inte ens utomhus utan kom direkt in på flygplatsen. Trots AC och annat så förstod både jag och min son att allt om värmen på Mallorca varit och är sant.
Så fort vi kom hem slet vi mer eller mindre av oss kläderna och gick halvnakna för att orka. Jag har min lillasyster Kristin här med sin son så jag bestämde mig för att sova på soffan med öppet fönster. Hellre det än att dela säng med henne och svettas ihjäl. Älskar soffan dock. Och sov trots värmen bra.
Som vanligt stod jag och såg ut över min stad som sakta vaknade. Och mötte upp min syster efter hennes löparrunda på ett av våra favorit caféer. Ljuvligt att mötas av varma leenden över allt och välkomnande kramar. Jag stannar till på surdegsbageriet och köper bröd till familjen och små pratar med folk på vägen hem. På fyra år har jag verkligen kommit mitt grannskap nära och det är en av de saker jag älskar med de latinska länderna. Gemenskapen som är enbart på bekanta nivån med fylld med kärlek.
Nu sitter jag på Simply delicious och pratar med min vän Ronen. Som vanligt ser han till att jag får mat i mig och smakerna exploderar i min mun. Lycka! Stans bästa Falafel!!! Det är skönt att vara hemma igen.
Kram Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.