15 aug Knep och knåp.

Älskade sociala media vänner där ute, tack för alla era fina kommentarer. Ja nu peppar vi varandra till inre och yttre skönhet och utgår ifrån vad det är inom var och en av oss. Vi alla ser på skönhet på olika sätt. Vi ska tillsammans stötta varandra i våra drömmar. Inte göra varandra illa men elaka kommentarer. Och som ni alla vet så avslöjar det ju alltid mer om oss själva än om andra. Så innerligt tack! ❤️
Så låt mig svara på lite frågor gällande dagens inlägg på min insta och berätta vad min tanke är med just min kropp i dagsläget.
När man blir äldre så börjar ju faktiskt saker och ting förslappas i huden. Rumpan tappar sin form och börjar längta sig ner mot markhöjd. Huden på låren börjar vobbla när man går och celluliterna har hittat bra parkeringsplats lite här och var och vägrar flytta på sig. Så när min älskade väninna Tess var här sist på ön så pratade vi om vad man ska göra åt det. Något vi kommer dela på vår podcast i höst.
Det är ju tre lägen som gäller. 1. Acceptera tidens gång och låta det som sker ske. 2. Gå till en läkare som skär bort lite hud. 3. Äta kost som stärker kroppens eget kollagen och bygga muskler som fyller ut. Jag har valt nr 3. Och kroppen är fantastisk på att återställa sig men vi måste vara med i matchen och verkligen tänka på vad vi äter som stärker kroppen och immunförsvaret varje dag. Och träna varje dag. Jag går inte på något gym för jag strävar inte efter stora muskler. Jag tränar "hemma" och ser till att få lite varje dag istället för mycket några gg i veckan.
Så när jag tar min promenad med Bodhi på morgonen går och springjoggar jag om vart annat. Jag är ute ca 45 minuter. När jag går förbi den här bänken kör jag 20 steg upp på vardera ben. Sedan lägger jag mig på den och gör olika magövningar. Och slutligen lutande armhävning med fokus på triceps ( gäddhänget). Med lutande menar jag att jag har fötterna i marken och händerna på kanten av bänken.

När jag kommer till den här backen tokspringer jag upp vilket Bodhi älskar. Och viktigt är också att stanna upp och njuta av det vackra med några super djupa andetag.
Jag äter massor av vegetariskt. Väldigt lite mjölk/sädesslag/animaliska produkter. Endast om jag blir bjuden typ någon gång i veckan. En kopp kaffe om dagen.

Så det handlar inte om att bli smal eller att ALDRIG äta onyttigt. Jag är genetiskt smal från min pappas sida så det är inte mitt problem. Jag bygger muskler för att fylla ut ålderns naturliga gång med slapp hud och för att jag tycker att former är vackert. Även kurviga kvinnor alltså. Och jag vill hålla mig frisk. Så är det bara. Och då är det bra mat och regelbunden träning som gäller. Inget är så bra mot ålderstecken som ett starkt immunförsvar. Om du nu vill jobba på naturlig väg förstås.
En favorit just nu bland böcker är Kris Cars Crazy, Sexy, Juice. Super bra!!
Japp det var dagens knep och knåp.

Kramiz!!

PS: Jag har hittat en ny favorit för huden. Det är den här från Eteritique. Jag är lite snål dock så jag blandar ut den med kokosolja. Huden glänser och blir super soft. Kram igen

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.