18 aug All of me.

Morgonkaffe på torget och jag känner att jag är på en bra plata inom mig just nu. Men som ni alla vet har vi våra nedgångar. Jag var inte på ett bra ställe innan jag lämnade för Sverige för några veckor sedan. Osäkerhet hade börjat krypa sig inåt. Osäkerhet, som jag själv skapat och andra omkring mig, slog mig lite sönder och samman inuti och skapade ett mönster i mig som jag inte tyckte om. Jag tyckte inte om den person jag blev. Jag visste med säkerhet att hon inte var jag.

Jag känner att du alltid borde ha människor runt omkring dig som får dig att du må bättre, bli starkare och mer självsäker. Inte tvärt om. Men det är svårt när en av de människor som skapar röran inom dig är du. Svårt att gömma sig för, gå bort från eller säga ”fuck off” till ?. Men redan på planet till Stockholm visste jag att den enda som kunde fixa problemet var jag. Vem det än handlade om. Mig eller andra. Utan att skylla på, göra guilt trips eller dömanden, omfamnade jag mig med förlåtelse och ett starkt fokus på att få MIG tillbaka igen. Det var de bästa dagarna i Sverige sedan jag flyttade till Mallorca. Jag är förenad med den sanna mig igen. Jag känner mig lugn och som om … Jag är kär. ? Och personen som får mig att känna mig älskad är inte min familj, mina vänner eller min pojkvän. Ja självklart gör de det med men … viktigast … det är jag som gör det. ❤️

Kommer du ihåg att jag en gång sa att vi borde spela fler kärlekssånger till oss själva, inte andra? John Legends, All of me, gjorde tricket för mig. Det fungerade. ? #loveyourself

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.