20 aug Tänker helt rätt!!

Jag måste få ge en stor eloge till min vän Ronny, kökschef och nu ensam ägare på Duke. Han är så rätt i tiden. Sedan han tog över Duke har han delvis ändrat menyn till helt vegan men fortfarande med sin fusion Asien-Grekland-Sydamerika känsla. Efter att många nu sett dokumentärerna ”Forks over Knives” and ”What the health” som berättar om betydelsen av vad vegan mat gör gott för vår hälsa, gör han det modiga steget att påverka och värna om sina kunders hälsa. I like!!!!

Min favorit just nu är Tacos från Peru som är helt vegan och förstås Thai salladen. Igår fick jag och Mister P en liten starter på grön hummus med raw food kex. Så galet god. Vi delade på en stor råkost Thaisallad till huvudrätt. Och till dessert… en vegan morotskaka. Och känslan var otroligt skön i kroppen efteråt. För det var inte bara fantastiskt gott, vi åt liten förrätt, huvudrätt och efterrätt som var bra för kroppen utan att smaka tråkigt hälsosamt. Det blev heller inte dyrt för det är bra priser på Duke och dessutom tar vi aldrig en portion var utan delar på en. På så sätt blir vi aldrig proppmätta och kan njuta av förrätt och efterrätt också.

Sitter nu och njuter av en acaifrukost medan jag jobbar med min nästa bok. Fast klockan är 10.30 på morgonen ser jag glada vackra spanjorer vandra hemåt från nattens härligheter. Söndag i Palma är bland det bästa jag vet för staden är tom på folk. Alla är på stranden.

Ha en bra dag alla.

Kram Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.