27 aug Lycka

Ramana Maharshi sa en gång att ”Lycka är vår sanna natur. Det är inte fel att begära den. Det som är fel är att söka den utanför oss när den är inom oss.” Och det är så sant. Jag ser det i mitt eget liv varje dag. När jag förstår mig bättre, varför jag tänker som jag gör de saker jag gör. När jag förstår MIG kommer ett leende över mitt ansikte. Men ibland gråter jag också för att det är en sådan lättnad. Att förstå. Även de sanningar om mig som inte är så trevligt att inse. Och därefter kommer lyckan. För att jag vet. ?? Att skylla på andra ger aldrig glädje mer än nöjet att inte behöva ta ansvar för din egen verklighet. Och för att lägga din lycka i andras är händer är detsamma. Och när de inte ger dig den lyckan längre blir du sårad. ? Varje gång jag förstår mig lite mer, i gott och ont, kan jag gå i kärlekens sriktning. Och då förstår jag också andra bättre. Eftersom ingen kan röra dig när du är i fred med dig själv på insidan. Och också för att du vet att det är deras arbete att göra. Inte ditt. Välsigna dom på deras väg. Det är kärlek. ❤️ True Love. Och lycka ? Dagbok för en Gypset själ #wordsbymalin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.