27 aug Söndag

Söndagen öppnade mina ögon med orden Dolce far niente. Orden är från Italien och betyder sötman av att göra ingenting. Jag kände verkligen att min dag idag skulle bli just det. Jag skulle ta Bodhi och en bok med mig ut på ett café och sätta mig med en kopp te och läsa. Den 19-22 oktober ska jag vara i Tylösand och jobba med Jörgen Tranberg och Nassim Harramein. Jag ser fram emot detta väldigt mycket och jag har bett att få ha yogaklasser utifrån hjärtat. Så jag kände att jag just idag vill läsa en av mina favorit böcker i ämnet ” Meditation for the LOVE of it. Orden ” Dolce far Niente används i filmen Eat, Pray Love. Och nu när jag sitter här ser jag att författaren till boken har skrivit förordet till denna. Tillfälligheter? Spelar ingen till. Det är kärlek.

Kram

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.