03 okt The work

Att se sanningen. 80% av dina problem hör till dig själv, din erfarenhet, ditt förflutna, dina rädslor. Låt inte dina egna tankar förstöra din dag, ditt välbefinnande eller dina relationer. Ta ansvar och se vad du gör emot dig själv och andra med dessa tankar. Jag använder @ byron.katie fyra frågor när jag dömmer en handling, situation eller när mina tankar som gör mig illa. Det gör mitt förhållande till min pojkvän och till mig så mycket bättre. Så här är de: Välj en tanke som skapar smärta eller bekymmer inuti dig. Fråga dig själv: 1. Är det sant? 2. Vet jag att det är absolut sant? 3. Hur reagerar jag när jag tänker den tanken? 4. Vem skulle jag vara utan den tanken? Nu vänd på det. ? Köp appen! Det hjälper mycket. #thework #blogg #svenska

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.