04 okt Hösten är här

Jag går stilla genom morgonljuset i Santa Catalina. Mina grannar här har alla redan satt sig på sina favorit caféer för att njuta av morgonens första kaffe. Det är så vi gör här, fikar ute. Det är vår lilla heliga stund. Idag känns dock doften av höst även här på Mallorca och jag ler med hel kroppen. Jag älskar den här tiden. Värmen är som svensk september med lite kyligare morgnar.

Jag sätter mig på mitt favvo ställe just nu och servitrisen kommer ut med det hon vet att jag vill börja min morgon med, ett rooibus te och en grön juice med selleri döpt efter mig. Det ni! Ja jag tjatade så mycket på selleri så de skapade en till mig. Jag ska sätta mig och jobba med boken strax. Jag har tagit en paus från den för att fokusera på min relation och mina framtidsplaner. Allt har sin tid… Men nu är det dags igen. Hälsa…. vad är egentligen det? Som helhet… Vad är hälsa för dig? Skriv gärna på min instagram om du har lust. Varm kram fina vänner !

Ps: glöm inte att börja förbereda kroppen för vintern och höstens förkylningar. Fylla på med D vitamin,C vitamin och Beta karoten. Det finns en super bra bärboost som bär med sig sommarens bär och D-vitamin och nyttiga tarmbakterier. Lägger en länk här. Kraaaam igen

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.