04 okt You are enough

You are what you believe. Example of the work: ” I am not good enough for him. 1. Is that true? Well I feel it’s true. 2. Can you absolutely know it’s true? No…. of course not… its my belief about him. 3. How do you react when you believe that thought? I feel bad. It hurts. And I get worried a lot. 4. Who would you be without that thought? I would feel so much better. I would be happy. I would be a much better girlfriend. 5. Now turn it around! Hm… I am the one who feels I’m not good enough for him. I feel I am not good enough me. It’s in ME. I am the one who tells me I am not enough. Not him. He loves me. He shows me that all the time. How do you feel now? Much better. It’s my thoughts about him. It’s not the truth about him… And it not the truth about me. My dad always told me that there will always be someone better then me. But that was probably dads thoughts about himself….. And now I believe it about me. It’s stupid… I am enough. I am good enough. My boyfriend says he loves me every day. I am enough. I feel so much better now, thank you. ❤️” So what thought create a mess in your head? Share on Instagram if you like. And by the virtual the work app ” VR” by @byron.katie on App Store. It’s free! It’s easy! It helps. ?? #ByronKatieVR

Du är vad du tror på. Exempel på arbetet med ” The work”.

: ”Jag är inte tillräckligt bra för honom.” 1. Är det sant? Ja, jag tycker att det är sant.

2. Kan du absolut veta att det är sant? Nej …. självklart inte … det är min tro om honom

3. Hur reagerar du när du tror på den tanken? Jag känner mig dålig Det gör ont Jag blir orolig mycket

4. Vem skulle du vara utan den tanken? Jag skulle känna mig så mycket bättre. Jag skulle bli en mycket bättre flickvän.

5. Vänd på tanken nu!! ! Hm … Jag är den som känner att jag inte är tillräckligt bra för honom. Jag känner att jag inte är tillräckligt bra för mig. Den som säger att jag inte räcker till. Det är inte han, han älskar mig, han visar mig det hela tiden. Hur känner du dig nu? Mycket bättre Det är mina tankar om honom. Det är inte sanningen om honom … Och det är inte sanningen om mig. Min pappa berättade alltid för mig att det alltid kommer att finnas någon bättre än jag. Men det var förmodligen pappas tankar om sig själv ….. Och nu tror jag det om mig. Det är dumt … Jag räcker. Jag är bra nog. Min pojkvän säger att han älskar mig varje dag. Jag är tillräcklig. Jag känner mig så mycket bättre nu, tack. ❤️ ”

Så vad tänker skapa en röra i huvudet? Berätta för mig! Berätta för mig på min instagram. Eller ännu bättre, köp den virtuella arbetsapplikationen” VR ”av @ byron.katie på App Store. Det är gratis! Det är enkelt! Det hjälper. ?? #ByronKatieVR

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.