08 okt Omfamnar den här tiden.

Att vara med en pojkvän som är tio år yngre kan ju vara stressigt. Om det inte var för den ålder jag är i nu är förmodligen den bästa jag någonsin varit i. Jag känner mig fantastisk! . Jag känner mig som en mycket trevlig Amarone som kommer att åldras med nåd. Kvinnor i vår ålder borde gå med huvudet högt och inte önska att vi var yngre. Omfamna det!! Vi är fantastiska!

Men det har naturligtvis hänt mycket i min kropp de senaste 6 månaderna och det är viktigare än någonsin att äta bra och träna för att hjälpa kroppen att gå igenom klimakteriet. Ja exakt, inte för att stoppa förändringen, men för att hjälpa kroppen att gå igenom den. Och det handlar inte om att kroppen är äldre, döende eller inte användbar. Det förbereder sig bara för att inte föda barn mer.

I väst har vi fler problem med den här tiden i livet än till exempel sydamerikanska indiska kvinnor eller afrikanska kvinnor. Bara för att de ser på det annorlunda. Det är ett mindset. Detta är vördnad, respekt, visdom och frihet. Njut av det istället för att känna dig gammal. Äntligen behöver vi inte oroa oss för att bli gravida eller mens smärta och det är fantastiskt !!

Och precis som de afrikanska kvinnorna tycker jag att sex är mer fantastiskt än någonsin. Kanske är det känslan av frihet att inte bli gravid. Eller att jag känner mig tryggare i sängen eller att jag äger min tid, kropp och handlingar. Tiden är min och jag blir lätt uttråkad av människor som inte respekterar mig.

Så ladies, det är allt en tanke grej, ett mindset. Och om du vill fixa saker i ditt ansikte eller din kropp är du i den åldern: ”Jag gör vad jag vill”. Så använd dina pengar till vad som helst gör dig lycklig. Men gör det för att må bättre för din skull. Inte i jakt på ungdom eller din mans kärlek.

Jag älskar min man på grund av hans erfarenhet av livet, hans arm runt min midja och jag känner mig häftigt bredvid honom. Vi är båda i den åldern där vi inte vill slösa tid. Den är dyrbar, rolig och nu. Och om min pojkvän inte gillar vad han har vid sin sida är han fri att gå. Jag vill ha roligt, smarta samtal, roliga äventyr och skapa stunder av lycka. Och jag vill ha det med honom men om han inte vill ha det med mig är han fri att gå. Det är den avslappnade inställningen som kommer med åldern. Eftersom vi vet, att livet slutar inte vid förändring. Vi går igenom den och låter oss sedan glöda av erfarenhet och nåd.

Kram

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.