16 okt Ett dygn med andlighet

Från söndag till måndag arbetade jag med tidningen Nära och deras andliga kryssning till Åland fram och tillbaka. Båten är full med sökande och spirituellas intresserade och jag trivdes som fisken i vattnet. Förutom att hålla yoga och meditations klasser och föreläsningar om min andliga resa så fick jag lyssna på underbara medium och fantastiska artister. Här nedan kommer ett litet collage från resan. Enjoy!

Yoga på disco golvet medan båten glider igenom åländska skärgården.

Föreläsning av Andreas Österlund. Han berör mig.

Finaste vännen Fredrik Swahn sjung och inspirerade.

Shopping av andliga böcker, kristaller rökelser men även möjlighet att gå andliga läsningar av duktiga medium eller massage av healers. En av dom var Holy Lama med ekologiska produkter från Indien.

Verkligen ett paradis för den som är intresserad. Nu ska jag på Andreas seans och sedan själv hålla en föreläsning. Och avsluta med att lyssna på magiska Jan Johansen. Imorgon är det Mallorca och Springtime igen. Kram från mig och Benny och tidningen Nära.

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.