21 okt Ge och du får.

Tankar över en härlig frukost på vår hemliga plats i Palma…

Vi måste vara rädd om våra stunder av lycka. Njuta av dem och försök ständigt arbeta med våra svagheter, varje dag. För att från en dag till ett annan kan ditt liv förändras.

Universum levererar alltid. Om vi ​​behandlar andra som skit kommer universum att ge dig erfarenheter från det håll du minst förväntar dig att få känna av samma som du har en gång gett. Universum kommer att ”slå till dig” på din svagaste punkt, inte i den där du känner dig trygg eller stark och tror du kan hantera. Då kommer du inte att lära dig något.

Om du inte är rädd om ditt förhållande till din partner, kollegor eller familj. Eller bara vanliga människor du möter på gatan, kommer universum att försvaga ditt förhållande till det du värdesätter mest, som ditt arbete, din kärlek, dina pengar eller din hälsa. Det handlar bara om den energi som du skickar ut. Du skapar själv dina läxor.

Ta inte livet för givet. Tänk inte att du kan lura livet. Universum styr ditt liv, det är nte du som kontrollerar universum. Om du ger ärlighet, lojalitet och kärlek får du det tillbaka. Genom din partner men också genom ditt arbete, pengar eller hälsa om det är det viktigaste för dig. Uppskatta varje ögonblick för att bli bättre för du aldrig när universum och livet känner att det är dags att känna på den medicin du själv gett. ? Det är allt sammanfogat. Vad du ger är vad du får i alla lägen. Så vad är din svaghet? Är du redo att förlora det? Vad måste du göra för att behålla det? Kom ihåg svaret är aldrig det mest uppenbara. ?

Namaste Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.