22 okt En promenad i bergen

Jag behöver mina stunder av ensamhet. Även om jag går med andra så tystnaden i en vacker natur så otroligt läkande. Vandrings stigarna i bergen på Mallorca är för mig en skatt för själen att bada i. Jag plockar små kvistar av naturens bevis på att det är höst för att ta med mig hem. Dofterna är omslutande efter gårdagens regna. Lite var stans dyker små bostäder upp och jag önskar verkligen att jag en dag också för en liten stuga i bergen att tända min brasa och känna morgon daggen vid morgonens första andetag. Jag plockar oliver i olika storlekar allt eftersom jag tar mig mot mitt mål i Son Mico. Tre här och två där. Jag tänker göra mina första oliver. Jag har ett recept jag funnit. Det kommer bli så spännande. Bland vackra platser i världen är du Tramuntana bergen en av de vackraste. Önskar er all en fin söndag. Hoppas ni får en möjlighet att vara i naturen.

Namaste, Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.