25 okt Att våga

I våras sa min vän Benny till mig. ”Du kommer tacka nej till massor med pengar för att du känner att det inte är rätt för dig. Universum kommer belöna dig för att du vågar följa ditt hjärta även om pengarna skulle sitta fint.” Jag hade precis då igen fått förfrågan om Lets dance och dom pengarna skulle sitta fint. Jag var innerligt tacksam över förfrågan och frågade Benny om råd. Han svarade ”kör! Det är inte det du kommer tacka nej till. Du kommer att göra Lets dance. Du kommer dock skada axeln men det kommer gå bra. ”

Under sommaren gick jag igenom väldigt mycket tuffa känslor och när september kom var jag i ett vägskäl emotionellt. Jag hade bestämt att gå åt ett helt annat håll i livet av ett enda skäl, det var inte jag.

Tack vare fina vänner runt omkring som ständigt påminde mig om att inte förlora mig själv var den rätt vägen inte svår att se. Tack vare långa samtal med mina terapeut kompisar Camilla, Cristina och Louise tittade jag på mitt eget mönster med lupp men också vem jag verkligen ville vara och KÄNDE att jag är.

Då kom den där morgonen i september då jag ser mig själv i spegeln och tänker ” Är Lets dance verkligen min grej? Jag har ju aldrig gjort ngt för pengar tidigare. Jag slutade ju på lugna favoriter trotts bästa lönen jag någonsin haft pga att jag inte kunde stå bakom sättet människor behandlades på företaget. Jag fick börja om på ruta ett med en liten söt yoga lön men jag ångrade inte mitt beslut. Jag följde mitt hjärta. Benny hade sagt att jag skulle ta Lets Dance men han har också alltid sagt att vi går under den fria viljan. Inget är hugget i sten, du gör dina val. Och någonstans visste jag att änglarna också ibland ger oss frestelser för att se hur trogna vi är sanningen och den rätta vägen. Vår innersta röst. Så jag bestämmer mig för att tacka nej efter ett super bra samtal med min vän Tess som känner mig så väl och ständigt påminner mig om vem jag är när jag tappar fotfästet en stund. Efter att jag hört av mig till kanalen gick jag ner och satt mig på El Perrito . Jag är glad för mitt beslut och delar det med en vännina som ifrågasätter det med orden ” Men du hade ju varit fantastisk där!!” Jag skrattar och svarar kaxigt ” Jag vet , men det är inte den jag är och jag vill fokusera på personlig utveckling, yoga och andlighet. Det är den jag är. ” Inte långt där efter får jag det där magiska samtalet där allting rämnar och jag gråter berörd av lycka. Det är Louise Pagmar som berättar att hon och hennes systrar vill att jag ska få Marianne Pagmar Stipendiet till ” The wisdom and meditation teacher training ” hos den respekterade meditations läraren Davidji. Marianne är deras mor som för snart ett år sedan dog i cancer. Jag blir den första som får åka. Jag ser upp mot den blå himlen och hör Bennys ord ” Du kommer tacka nej till mycket pengar men universum kommer belöna dig för at ät du vågade följa ditt hjärta. ” Och det har aldrig slagit fel . De gånger jag följt min inre röst och vågat vara sann och ärlig emot mig själv , trots jobbiga beslut och förändringar har universum alltid visa att jag valde rätt.

Nu sitter jag här med mobilen i handen och tillkänna givandet från Davidji att jag är den första som ska få åka. Flera kommentarer omfamnar mig med orden att jag är helt rätt för kursen och att Marianne hade hållit med. Tårarna rinner igen. Louise kramar om mig och säger ” Dax att level up Malin, förstår du vad många nya vänner du kommer få i den världen som du redan älskar att vara i.” Davidji var i många år rektor på Deepak Chopra center i England och ni som följer mig vet hur viktiga Deepak Chopras böcker varit för mig. Och jag tänker på Chopras “ The Seven Spiritual Laws of success” “

The past is history, the future is a mystery, and this moment is a gift. That is why this moment is called ‘the present’.” And I whisper ” Thank you ….

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.