02 Nov Min dagliga promenad med Bodhi

I dag på min morgon promenad med Bodhi genom min vackra stad Palma, lyssnade jag på Davidjis meditation ” awakening forgivness” . Och det som är så fint med den meditationen är att det handlar om att få be om förlåtelse till andra man sårat och att få den förlåtelsen i sitt hjärta genom meditationen.

Genom meditationen ber Davidji att du ska ta in allt det vackra du har runt omkring dig. Och det var ju inte svårt med tanke på den skönhet som fanns i min omgivning på min promenad. Och det var rörande vackert att göra denna meditation. Vanligtvis söker vi att andra ska be oss om förlåtelse men skuld och skam bryter ner vår fysiska kropp och brukar ofta bli till någon åkomma i kroppen tillslut. Viktigt att förlåta sig själv och veta att om situationen skulle uppstå igen så skulle man välja annorlunda.

Kärlek är en av livets viktigaste byggstenar. Och det är ur den kraften vårt flöde av överflöd kommer till oss på alla plan. Genom tacksamhet, förlåtelse och givande. Och allt detta har sin källa i kärlek.

Idag ska jag träna på tacksamhet. I alla möten och former.

Ha en fin torsdag alla!

Namaste! Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.