26 Nov Boosta kroppen!

Jag vet inte om ni har samma ”problem ” som jag ? att när jag försöker inspirera mina barn till böcker, hälsosam mat eller tankar så är det som om dom inte lyssnar. ??? Jag ser i blicken att dom är någon annanstans eller om jag skickat ett tips på en jätte bra bok via sms så får jag inget svar ? Saken är den att jag gör ju likadant med min mamma. ? Men ibland så kommer de där magiska ögonblicken, oftast när vi har ont i kroppen och är sjuka eller i hjärtat pga kärlek som vi ringer till våra föräldrar och pratar av oss och ber om råd. Och det är ju ändå viktigast. ❤️ Mammas huskurer är ju dom bästa. Min mor dricker tex alltid varm mjölk när hon inte kan sova. Vilket mormor lärde henne. ❤️ Jag äääääääälskar när mina barn ringer och ber om hjälp till att må bättre när dom tex är förkylda, har ont i lederna eller magen. Så jag får vara deras älskade trollpacka till mamma och plocka fram huskurerna ur fickan. Så när min son hade gått iväg och köpt gurkmejan jag tipsade om blev jag ju lite varm i hjärtat. ❤️❤️❤️ Några frågade om guldmjölken jag skrev om i veckan: hett vatten, juice från en 1 halv citron, lite färsk ingefära och en kapsel gurkmeja som jag öppnar och häller i. Till det lite honung. Mmmm?? Och nu inför vintern, fyller jag själv på kroppen med att boosta mitt immunförsvar med D, C och E vitamin inför vintern. Jag köper mina från betteryousverige Nä nu måste jag ut med Bodhi! Stor kram och ha en skön söndag. ❤️

Du hittar kosttillskotten jag använder här: www.betteryou.se

Namaste!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.