27 Nov Jag och Petra

Jag och Petra fann varandra här på Mallorca. Ganska snart började vi vårt samarbete med sköna lediga yogawear med ekologiska material. Kläder jag använder varje vecka off class. Jag älskar tex att resa i min vackra svarta Ganesha klänning. Det är mjuk, skön och lätt att gömma sig i på långa resor. Jag tror alla mina vänner har köpt vår sparkdräkt ?

Den är mysig att gå i hemma men min pojkvän älskar när jag har den med ett vitt linne under, en kofta och höga klackar när vi går ut.

Så tacksam över vårt lilla projekt och det är magiskt att få jobba med Petra som har nya idéer hela tiden men också lyssnar på mina önskade mål gällande min kollektion på Santani. Så tacksam! Du finner våra kläder här: santani.se

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.