09 Dec Lördag mys

Lördag … Min son sover … min pojkvän jobbar … Och jag och herr Bodhi njuter av denna vackra morgon med en promenad och koffein fri kaffe i solen. De säger att det är vinter här. För mig som kommer från nordpolen mer eller mindre ? är det som den svenska hösten. Det är som vår super fina slutet av september fast i tre månader. ??❤️ Mina minnen går tillbaka till min unga år i Paris under september och oktober. Där min kärlek till en fika utomhus oavsett väder började. JAG ÄLSKAR DET!! Filt och varm jacka men ute ska det vara. ❤️

Testar nu för fullt de olika ekologiska produkterna med hjälp av min son, hans flickvän och min dotter Linn. Tänkte att det är bra om vi är flera som prövar dom för att ha ett bra resonemang runt bästa ekologiska produkt för Organic Beauty Awards 2018. Vi har redan någon favorit. Håller er uppdaterade här eller på deras sociala medier. Här kommer länkar till Christopher, Amanda och Linn. Tryck på deras namn. Kram

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.