14 Dec Broccoli passion

Jag älskar broccoli!!! Så till lunch idag blev det min egna soppa. Det gick snabbt att laga till !

Jag använde ingen buljong utan kokade min egna eftersom jag försöker undvika artificiella produkter. Jag använde Himalayasalt, min egen chili ( klipp i små små chilii bitar så slipper du få chilli på fingrarna som när du skär eller hackar ) , min mexikansk favorit kryddblandning Ducros ( finns i Spanien så använd fin egna favorit örtblandning) och en liten bit hackad ekologisk ingefära. Koka örterna och saltet för att göra en fin smak på soppan. Försök att inte använda för mycket salt. Det är bra att vänja sig av med för mycket sälta och Himalaya salt är rik på mineraler så du behöver inte super mycket. Lägg i broccolin när du tycker att soppan fått koka in en god smak. Låt broccolin bara kokas i 2-3 minuter så du får tugg motstånd och vitaminerna stannar kvar. Häll upp på en tallrik och häll över lite fin ekologisk olivolja. Tugga långsamt och noga. Njut!!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.