20 Dec Att ge

Att ge, det är väl det julen också handlar om, förutom Jesus födelse förstås. Och som några av er har sett på min instagram så lyckades jag lite ofrivilligt ge bort 700 kronor igår vid bankomaten här i Santa Catalina. Och just nu har jag inte tok mycket pengar att slarva bort så där så det var lite inre muttrande igår kväll och i morse. Men så gjorde jag valet att inte vara ett offer och bestämde mig för att, förutom att lära mig läxan att vara mer närvarande ha ha ha … , lita på att universum hade en plan. Någon annan behövde dom pengarna mer än jag. Någon gick nu omkring på Catalinas gator och viskade tyst till universum ” Vad mer är möjligt?!” . ❤️

Och vad brukar jag då göra för att få bort den negativa känslan av oro när det gäller pengar? Jag ger! Så idag när jag som vanligt skulle ner och sätta mig att blogga på en av Catalinas kaféer passerade jag två av våra tiggare som alltid står i hörnet av marknaden. Dom är alltid så snälla och hälsar glatt och önskar en fin dag. Så jag frågade ” Vill ni ha en kaffe? ” Och det ville dom förstås. Jag sa att jag strax skulle komma tillbaka och gick in på Fibbonaci och köpte en varsin take away med skummad mjölk. Och för säkerhets skull tog jag en stor kopp var till dom. För att dom behövde det och för att vägra min offer energi att ta mer plats. Till det fick dom en nöt-bar. Jag tog detsamma till mig men sa att jag strax skulle komma tillbaka för min, jag hade bara ett litet ärende först.

Killarna blev förstås glada och dom fick inget lock på för att dom också skulle kunna njuta av den vackra blomman servitrisen gjort i den skummade mjölken.

Nu känner jag att energin inom mig är ändrad. Det funkar varje gång. Det är så viktigt att inte skapa känsla av offer inom sig. För då bara fortsätter det så.

Genom hela mitt liv har just det här knepet alltid gjort att jag klarat mig ekonomiskt. Jag har alltid fått ihop precis det jag behöver. För att jag tror. Och för att jag vägrar bli ett offer pga mig själv och mina egna tankar.

Hoppas ni alla mår bra där ute i världen. Kramas, ge och se varandra.

Kram Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.