28 Dec Influensa och ömma handleder.

I samarbete med Better You.

Ja det är väl så med alla traditioner att de ska komma tillbaka år efter år. Och självklart är det så med influensan och vinterns förkylningar. Min yngsta son åkte på en riktigt smäll av influensan veckan innan jul och vi var riktigt oroliga att han inte skulle bli frisk tills vi skulle åka till Järvsö. Han hade feber i fyra dar och fick inte behålla något utan allt bara rann igenom honom. Han var helt knockad och jag satt och matade honom med kokosvatten på en sked för att få i honom vätska. Jag själv såg till att dricka min häxbrygd av hett vatten, pressad citron juice, en kapsel gurkmeja från Better You och Manuka honung för att inte bli sjuk jag med. Och allt gick enligt planen. Den bekom mig inte. IMG_0026

Egenhändigt plockade citroner från bergen på Mallorca. De kommer ursprungligen från Australien och är lite söta. Som med en stänk av apelsin. Yummy!

IMG_0037-1Honung är ju super bra för att hålla förkylningar borta så Manuka honung är bland det bästa vi kan äta för att hålla bakterier borta. Dyrt som fasiken men effektivt!

FullSizeRender

Och sedan då min älskade vän Gurkmejan. Som jag började använda för många år sedan och använder i alla lägen. Nu för tiden använder jag kapslarna ifrån Better you eftersom det är lätt att t a med sig dom överallt utan att jag ska bli gul överallt. Jag har en nära vän som har problem med artros och jag bad henne testa Gurkmeja och citron varje morgon. Ser fram emot att höra vad hon säger om en månad.

Ta nu hand om er ordentligt i alla dessa förkylnings tider.

Kram Malin

Ps: Just nu ger Better you dig möjligheten att köpa nu men betala i slutet av januari. 😉 www.betteryou.se

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.