08 jan Dans, surf och yoga

Dagarna bara springer förbi fast i Costa Rica takt. Ljuvligt! Men nu ska ni få lite up date. Livet för oss i Santa Teresa är ju att leva vad jag kallar ” The Gypset way” . Vi reser med enkelt bagage. Jag med ryggsäck och Pablo bara med hand bagage.

Vi bodde först några dar inkvarterade hos våra vänner Anett och Morten i ett hus på stranden. Utan myggnät och Ac och vågorna susande utanför. Då gäller det att komma ihåg att inte ha lamporna på för att undvika att dela rum med för många myggor. Var och en skötte sig själva och gjorde vad de ville och ibland slöt vi upp runt en barbeque hemma med ved vi samlat från stranden.

Den 4 januari kom gruppen och då promenerade jag bort ca 15 min till Papa Pochote där vi håller till med gruppen. Sole hade dukat upp bästa välkomst buffén och hon är även den som har alla bruncher för gruppen.

I hår reste Anett och Morten hem så kvällen innan gjorde vi en mysig Bon Fire och njöt av solnedgången tillsammans.

Igår hade Tess sitt första danspass vilket var magiskt och jag och Pablo flyttade över till Papa Pochote för tre dar. Nu bor vi på loftet där jag bodde med mina barn och Pablo förra året. Ett rum med fem bäddar och tunna väggar. Nedanför oss är samlingsrummet och vårt kök.

Vi lagar alltid mat hemma över lunchen och ibland middagen. Men oftast frukost ute på något av caféerna. Imorse åt vi på café Social. Vi fick låna Malin Arvidssons fyrhjuling och drog iväg i dammet. Sååååå härligt! Det finns bara en väg här ( i 30 km/Tim. Omöjligt att åka fortare här pga vägen.) och eftersom den är dammig så var det skarp över ansiktet som gällde.

Vi pratade, planerade nästa års resa och njöt av gott kaffe. Väl tillbaka hade Tess och Kenny hört av sig så då begav vi oss ner till stranden för bad och 1 timmes sol. Vi gick hem och åt lite lunch och matade leguaner som gärna ville upp på vårt bord och äta av tallriken direkt. Det slutade med att mister Harley Davidson stod på bordet medan yoga fröken försökte jaga bort leguanerna. ? Ikväll är det ROCAMAR ( sök på instagram) vid solnedgången och gemensam middag med vänner på Kika. Men först ska gruppen få svettas ordentligt i ett lite tuffare pass a la Malin. Nu har jag varit snäll länge nog he he he . ? Kraaaam till er där hemma! l

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.