15 jan Natten blir till morgon

….och vi lämnar Santa Teresa och våra vänner bakom oss. Jag håller med det ett medium en gång sa till mig ” Du kommer alltid återvända dit där din själs vänner finns.” Och även om jag tror att hon faktiskt menade Mallorca så har mitt hjärta en stor famn att återvända till vid stränderna i Santa Teresa.

Med massor av kärlek i mitt hjärta och ny trygghet i min surfing känner jag nu total lycka. Igår kväll kom Peter Sahlberg över, ägaren av Surfakademin och berättade att han hade sett när jag tog stor våg igår. Han sa att set gjorde hela hans dag. Jag blev så enormt glad över hans ord. Mest för att det är ju trots allt hos honom och hans underbara gäng allting började.

Nu längtar jag otåligt igen tills nästa gång jag får surfa. Jag måste skaffa en bräda fort nog och ha på Mallorca.

Men jag längtar också innerligt mycket efter barnen och Bodhi. Så det är dags att åka hem och ta hand om familjen.

Tack snälla ni för att ni hänger med mig på mina äventyr.

Kram Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.