17 jan Mallorca möter oss med sol

Mallorca möter oss med sol så idag bestämde vi oss för att ta motorcykeln och åka en sväng till Puigpunient precis utanför Palma. Det är en av de första byarna på ön så den är väldigt gammal och den ligger gömd i famnen av bergen.

Jag och Pablo brukar åka till det anrika gamla hotellet Son net och ta en kopp te. Det är så otroligt vackert här och du märker på en gång en viss temperatur skillnad när du kommer hit. Luften är friskare och klarare.

Vi har varit tillsammans varje dag i 14 dar och vi trodde nu båda två att vi borde upplevt att det är skönt att vara ifrån varandra. Men otåligt stod han och väntade på mig på café Perrito och frågade vart jag varit utan honom så länge. Hahaha… Det var underbart att få sluta mina armar runt hans midja bakom honom på motorcykeln och bege oss in mot den lilla byn på de vackra vägarna. Jag andades djupa andetag hela tiden för att fylla lungorna med den friska doften av tidig vår.

Vi gick ner och matade åsnorna och de små hästarna. Lammen gjorde allt för att få vår uppmärksamhet men dom var omöjliga att ta sig till bakom stängsel och liknande. Den här byn är verkligen en av mina favoriter och ligger väldigt nära Mallorcas högst belägna by Gallilea.

Vi avslutade vår resa på det Argentinska bageriet Angelopaletta inne i Palma där vi köpte varma Empanadas som vi åt på vägen till min port. Han ställde frågor om Sverige och jag om Argentina. Båda med en enorm kärlek till ön Mallorca som förde oss samman. En timmes äventyr tillsammans för lite frisk lantluft innan solen gick ner. Lycka!

Kram från oss och vår ö.

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.