21 jan På väg hem…

Denna tex tillhör mig så fråga först om du tänker använda ngt i media.

Det är mycket tankar och känslor som snurrar inom en när nya beslut har tagits. Till sommaren flyttar ju vi tillbaka till Sverige igen då min son valt att gå gymnasium där. Äventyret Mallorca är över för denna gång och nya dörrar öppnas.

Idag tog jag och Pablo en vända upp till citrus dalen i Soller till några vänner har hus och plockade apelsiner och citroner. På vägen dit såg vi hur fler och fler mandelträd börjar slå ut sina vitarosa blommor överallt. Det är svårt att inte känna en enorm kärlek till denna ön en dag som denna. Hundratals träd med mogna citrus frukter och avocado träden sprängfyllda med frukter. Och långa rader av doftande rosmarin. Ljuvligt!

Vi plockade tre kassar fulla och satte oss sedan i solen och njöt av januari värmen. Alla satt dock inte….;-)

Efteråt bestämde vi oss för att åka ned- cabbat upp till den högsta punkten på Soller sidan för att se ner över vår vackra ö. Vi tog djupa långa andetag och stod under tystnad. De närmaste sex månaderna kommer vara i total närvaro av denna ö. Det känner vi båda.

Och förstås som alltid när naturen ger hjärnan intryck blev vi super trötta på vägen hem. Väl hemma njöt vi av te, ost och kex med super goda tomater och olivolja. Något vi båda älskar väldigt mycket. När vi skildes åt vid min port sa Pablo ” Tack för en riktigt fin helg tillsammans” och jag kan bara hålla med. Den var… njutbart mysig a la Mallorca. Tacksam!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.