23 jan Att välja dig

Lunchtid över Palma. Många nya projekt väntar 2018 och sedan jag kom till ön från Costa Rica har allt planerande gått i ett. Mina klasser på yoga games i Stockholm och Göteborg sålde ut snabbt. Min egna special resa med Springtime Travel till Mallorca är full… 2018 kommer med nya möjligheter och jag är förväntansfull. Men mitt största egna fokus är just nu min egna utbildning som visdoms och meditations lärare för Davidji. Dagligen läser jag böcker och lyssnar på meditationer ledd av honom. I mars får jag äntligen träffa honom. Min längtan är enorm. På torsdag kommer jag ha mitt första Skype samtal med honom. Känner mig som ett barn på julafton.

Om du har tid och möjlighet, lyssna på den här guidade meditationen som jag lyssnade på idag. Den är verkligen magisk. Tryck här så kommer du dit direkt till iTunes. Eller så du trycker här så kommer du till Spotify.

Den heter Let Love in och är heeelt underbar.

Kram Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.