24 jan Jag älskar att han älskar svenska kakor.

Vi möts på El Perrito. Ett kafé som en gång ägdes av svenska Gunilla och idag tillhör det svensk-argentinska paret Linnéa och Louis. Vi brukar njuta av Louis fantastiska morotssoppa och efteråt blir det alltid en smördegsbakelse a la Sweden. Jag bara ÄLSKAR att Pablo älskar svenska kakor. Ni vet vad jag alltid har sagt. 80 % hälsa och 20 % synd. ? Och då ska det vara värt det. Och en riktigt god cortado och en hembakad smördegskaka… alltså på riktigt!! Vilken njutning! Och som vanligt delar vi på allt. Det är också mysigt att hänga där nu när stället är argentinskt och svenskt som vi. Louis och Linnéa är väldigt noga med att ha bra och så mycket som möjligt ekologiska eller närodlade produkter. De har nyligen köpt ett hus här på ön och planerar att odla eget. Det är skön atmosfär och när eftermiddagssolen smyger sig fram är det som bäst. Bara lycka!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.