25 jan Att se sin framtid.

Efter en underbar timme med min lärare Davidji på FaceTime så var jag så uppfylld av vårt samtal att jag behövde en stor smörgås med smör på och skorpor. Hahaha ja men det här är rätt typiskt för mig när jag lyfter från jordskorpan i en känsla av högre energi. Jag behöver äta något som tynger mig. Eller det behöver jag väl egentligen inte men jag gör det valet ofta. Så jag åtminstone kan sova.

Under vårt samtal började vi prata om Jivamukti yoga ochvjag fick en sån skön längtan efter att dyka in i Sharon och Davids kunskaps bank igen så det blev fram med både böcker och videos. Här skulle förkovras. Drömmar om framtiden och vad jag vill göra mes min yoga träning kommer upp i bilder i mitt huvud.

Efter en stund kommer min ständigt hungrige 15 årige son in släntrandes i köket och berättar att han är fika sugen. Och när jag reser mig upp så plingar det till i mobilen och ett vlogg från en av mina favorit lärare Dain Heer dimper ner i mailen. Och gissa vad den vloggen handlar om? Hur du skapar din framtid!!! Ja du jösses!!! Mycket har hänt idag och nu var det bara att säga ” Vad mer är möjligt?!” Här kommer Dains vlogg. Se den! Den är så bra för dig som har drömmar som du vill förverkliga. Han är underbart galen! Och klockren.

Namaste vänner!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.