25 jan Där kärleken bor…

Som ni vet så tror jag ju på ödet. Och även om detta är ett samarbete med mat.se så är det för mig ödesbestämt. För gåvan blev större än vad jag tänkt mig rent känslomässigt. Som ni vet skickade jag mat till mina döttrar i början av månaden. För min far säger att snabbaste vägen till någons hjärta är via magen. Där bor kärleken. Och nu var det dags för min äldsta son och hans Amanda att få lite kärlek. Så för några dagar sedan kom deras present från mamsen på Mallorca. De fick en dunder middag och jag fick vara med och se hur maten levererades hem till dom. Det fina med dessa två är att dom verkligen älskar att laga mat så de gick ut på mat.se och valde ut tre föreslagna recept som de fann på hemsidan. Och sedan var det bara att vänta in kassarna som kom på eftermiddagen dagen efter. Själv satt jag på Mallorca och fick sms om att maten var på väg till min son och hans kärlek. Jag kände mig dom vanligt som ett barn på julafton. Levererat vid dörren fick ett helt nytt begrepp för oss. Levererat vid mina barns dörr och i mitt hjärta och förhoppningsvis i deras. Dom fick dessutom shoppa för 700 kr för då var det fraktfritt. Bam!!! Jag är så innerligt glad att den här idéen har kommit in i mitt liv. Så tacksam att jag får ge dom ngt varje månad fast jag inte kan vara hos dom. Och jag sitter och njuter av bilder och filmer och FaceTime samtal från middagen som mina barn skickar. Jag saknar dom oerhört mycket och vissa dar är det jobbigare än andra. Men då är det här verkligen lycka och dom älskar det också. Sjävklart var jag super nyfiken på vilken rätt som var godast. Och svar kom: Nu är det ju så att en gåva kommer ju sällan ensam. Så om du är en ny kund på mat.se så kan du få 200 kronor rabatt om du handlar för minst 500 kronor. Du uppger bara rabattkoden BERGHAGEN. Så blir det magi!! Tack snälla mat.se för detta samarbete. Det blev mer lycka för mig än vad ni anar. Kraaaaam

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.