26 jan Kärlek vem är du

Kärlek vem är du? Allt är nytt för mig i din omtanke om mig. Du kommer i nya färger och jag rör vid dom färg efter färg. Jag sprang precis ner i mina pyjamas och min hoody eftersom han bad om en kyss. När han lämnar mig för att åka till jobbet sitter jag kvar och tar en kopp grönt te för att läsa min bok som en vän just gav mig tillbaka. Så kärlek, inte bara får du mig att se de färger han ger mig. Med dig älskar jag mig själv som den jag är. Du rör mig med en nåd att vara mig själv. Utan oro över vad andra människor kommer att säga. Jag sitter här i mina pyjamas och dricker mitt te och läser poesi i min vackra stadsdel och vad världen tycker om det stör mig inte alls. Eftersom du KÄRLEK får mig att känna mig trygg i att bara vara jag. För det tackar jag dig. ❤️

Diary of a Gypset soul ©️Malin Berghagen

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.