30 jan Tacksamhet

Morgonbris över Mallorca. Känner du igen känslan av tusentals och tusentals frågor i ditt huvud och inga svar? Att du vaknar upp och vet inte riktigt om du ska gå till höger eller vänster. Det enda du kan göra är, åtminstone för mig för mig, är att yoga eller meditera. För att skapa tystnad i mitt huvud så universum göra entre utan ALLA dessa hinder av frågor i vägen. Så Gud kan prata med mig. Jag har blivit välsignad med att TRO på änglar och Gud sedan jag var barn. Min mormor gav mig den här välsignelsen tror jag. Att knäppa mina händer till en bön varje kväll med henne vid min sida och tacka för den dag som varit och människorna jag har runt mig. Om du inte har den typen av tro men längtar efter den. Tacksamhet är det bästa sättet att gå den riktningen. Det är faktiskt så att vi verkligen inte behöver tro på gud eller änglar eller ha en religion. Jag tror att tacksamhet är kärnan i alla former av religion. Och det är en välsignelse som vi alla har och bär som människor. Allt vi behöver för att få kontakt är tacksamhet. Yoga och meditation ger dig alltid en känsla av tacksamhet och fred i slutet av den. Och efter ett tag sker det redan i det första pranayamaandetaget. Det är en välsignelse själv att vara tacksam för. Om du på morgonen börjar med tusentals frågor fokuserar på tacksamheten för de saker du känner dig glad över. Och tex morgonsolen i ditt ansikte. De små sakerna. Och svaren kommer att komma. ”Njut av din dag Vackra själar. ? Var kärlek ❤️Namaste

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.