02 feb En dag av tacksamhet

Sitter och jobbar över lunchen med min bok om naturlig hälsa. Regnet smattrar utanför och skapar en myskänsla med det tända ljuset. Ja man ska kanske inte göra två saker samtidigt men lusten infinner sig då jag påminns om hur bra jag har det. Framför har jag, förutom min dator, en sallad av tomat, spenat och egenhändigt plockad avocado från bergen här på Mallorca. Vi plockade dom för tre veckor sedan och nu har de mognat. Det är lite speciellt att gå här dag efter dag och vänta in dom. Det är ju då med avocado att dom är omogna, omogna och omogna till som en dag är PERFEKTA. Och då häller det att vara snabb för typ två dar senare är dom inget goda längre. Till dagens lunch äter jag som vanligt oliver i olja från Mallorca. Min stora feta äkta parmesan som Elena på Casa Rosita köpt åt mig på italienska marknaden. Och sedan har jag gjort min lilla dressing på ekologisk olivolja, färsk juice från en mandarincitron som jag också plockat själv med lite herbamale salt och peppar. VILKEN NJUTNING!! Ovanpå salladen har jag granatäpple kärnor. Ljuvligt.

Ja då är det liksom inte svårt att vara tacksam och skriva vackra ord om hälsa.

Hoppas ni alla haft en fin lunch.

Kram

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.