24 feb Barbeque på terassen

Städade och gjorde rent på terassen i eftermiddags för att kunna locka över Pablo på lite barbeque. Skurade så mycket så grannarna undrade om en diskmaskin gått sönder för det vällde såpa ur takrännorna ut på gatan. Nu är det iallafall rent.

Planterad åter igen om några blommor och köpte en Fransk blomma som var lite a la Frida Kahlo för att piffa upp vårblommorna lite. inte en människa på takterasserna denna lördag så jag antar att jag och Pablo är först ut med grillen. Det var 17 grader varmt i solen och eftersom min älskling jobbat inne hela dan bar det skönt att få eftermiddagen i solen bland takåsarna.

Det är ju som ni förstår två viljor och två olika världar som möts. Pablo kommer från ett barbeque land där kött är ett måste. Jag är en yogini som bott mer eller mindre på hälsohem så för mig är det mycket grönt som gäller. Men vi möts verkligen på halva vägen med stor respekt för varandras rutiner och kulturer.

Lagom till solen gått ner var maten klar. Och jag fick 9,5 poäng av 10 på min Chimichurri!!! Yeah!!!!

Nu är klockan kvart över nio och Pablo har åkt hem till sig och ska jag lägga mig och titta på Kingdom and Empire på Netflix! Lycka!

Namaste!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.