25 feb The Gypset is back!

Äntligen är det dags att plocka fram lite klänningar! Jag jag längtat!Genom åren har jag samlat på mig lite saker ifrån världens alla hörn. Inte alls mycket men små saker dom blivit lite kärleksgåvor till mig själv. Den här välden köpte jag i Stjärnsund i Dalarna av en man från Paraguay. Jag älskar den verkligen men använder den bara lite då och få eftersom jag är så rädd om den.

Våren är ju verkligen här nu i Palma så idag blev det dags för en av mina klänningar som kommer ifrån Eli på Sunvibes. Hon designat mönstret och jag älskar dom här klänningarna för det är lätt att rulla ihop när jag reser och faller ut lätt utan strykning om jag bara låter den hänga i lite fuktigt rum som tex badrummet. Ljuvligt att äntligen få gå i klänningar igen!!

Min jeans jacka är ärvd från min dotter Linn som ärvde den av sin syster Love. Tror jag… Passar mig perfekt!! Och med min långa halsduken ifrån Zara får jag lite skydd från den ännu kalla vinden. Mina glasögon är en liten dyrare investering men det unnade jag mig pga jag är i solen så mycket. Ett par Rayban som ger strålande skimmer på världen utanför.

Nu väntar jag på att Pablo ska plocka upp mig så ska vi åka till någon marknad på ön. En av de underbara sakerna som händer här på ön på söndagar.

Hoppas ni alla får en fin dag.

Namaste! Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.