26 feb För länge sedan ..

När jag var en liten tjej runt 9-12 år så hade jag en trädgård i mitt fönster. Mitt fönster var fyllt med växer som mamma hade gett upp hoppet på men oss mig fick dom gömma sig likt främlingar på flykt. En av se växer jag alltid gav ett hörn i mitt fönster var min mors julrosor. Jag klippte ner blommorna och lät dom finna sin tillflykt till dom ville växa på sig igen. Många år har gått sedan dess men nu har jag tänkt att den vita julrosen ska få en andra chans tillsammans med höstens jullökar som nu börjat växa igen. Jag har även klippt ner doftpelargonen och min spanska variant som jag inte vet namnet på men som ska hålla myggen borta. Nu får vi vänta och längta och se om sticklingarna slår rot på min lilla balkong i köket…

På tal om flyktingar, när jag flyttade om min chilli i vintras på terassen så måste rötter från min tomatplanta varit kvar för nu har den vuxit sig förbi chilin. Tomaten är det stora bladen och chilin är de små som växer efter pinnen och t det vänstra hörnet i bild. Så nu är ju frågan, vem var i krukan först? Tomaten eller chilin? Nu är det ju så att det är MIN terass så här råder gemenskap och kärlek. Alla får plats. Så är det i min värld.

Namaste, Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.